Missie en Visie

Automatiseringsprojecten kosten onnodig veel tijd en geld. I&DT denkt dat dit anders kan. Het is voor IT leveranciers noodzakelijk om flexibele oplossingen te bieden die mee kunnen groeien met de organisatie, waarbij klanten, de specifieke processen en behandeltrajecten centraal staan.

Wij kijken daarom niet alleen naar de specifieke wensen die onze klanten zelf aangeven, maar onderzoeken welke functionaliteit gewenst is om hun behoeften en wensen te vervullen.

Wij leveren niet wat u wilt, wij leveren wat u nodig heeft.

Wij hebben jarenlang technologisch onderzoek gedaan naar workflow systemen en informatiebehoefte binnen grote complexe organisaties. Om software flexibel op te zetten, hebben wij een uniek wetenschappelijk onderbouwd model ontwikkeld; wij noemen dit het CCIS® framework, wat staat voor Customer-centered Information Systems. Dit is geen standaard software, dit is een framework gebaseerd op een visie.

De CCIS® gebaseerde software die I&DT heeft ontwikkeld is uitermate geschikt voor het automatiseren, administreren en beheren van complexe bedrijfsprocessen, zoals in de zorgsector, MKB of merkproducenten. Op basis van onze visie en het CCIS® framework hebben wij met succes diverse consultancytrajecten afgerond.